ДОСЛЕДИ ПРОВЕРКУВАЧ ЗА НАЗАДНА ЛИНК

Македонски

Бесплатни и лесни алатки за проверка на линкови. Уживајте!

search icon

Способноста на проверка на повратни врски до вашиот успех

Врските за враќање остануваат фундаментален дел од содржината што промовира промовирање. Тие помагаат да се открие местото на одредено парче содржина во повиртуелната средина. Кога различни вистински веб-дестинации хиперлинкуваат за вашата страница, тие гарантираат за највисокиот степен на вашиот материјал.

Зошто се важни линковите

Широкиот асортиман на линкови, нивното значење и моќта на алудирачките имиња на просторот се најзначајните упатства за оценување на Google и различниот изглед на моторите. Сите линкови на страницата, нивните својства (dofollow, nofollow, anchor text) и трошоците за тие хиперврски го сочинуваат профилот за повратни врски на страниците. Силниот профил на повратна врска претставува повисоки потенцијални резултати за рангирање на зенитот на SERPS.

Преглед на истрагата за повратни врски

Веднаш по бришењето, може да ги видите гаџетите со информации за проценка на повратните врски, па може да сфатите колку е тежок позитивен профил за повратна врска за значително помалку од еден момент.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
58 bestfreevpn.co 2022-11-04
55 tunisiavpn.com 2022-11-04
69 yemenvpn.net 2022-11-04
59 luxembourgvpn.net 2022-11-04
50 bangladeshvpn.com 2022-11-04
43 bahrainvpn.net 2022-11-04
47 vietnamvpn.org 2022-11-04
58 uzbekistanvpn.com 2022-11-04
42 uruguayvpn.com 2022-11-04
46 unitedstatesvpn.net 2022-11-04
52 unitedkingdomvpn.com 2022-11-04
50 ukrainevpn.net 2022-11-04
52 ugandavpn.net 2022-11-04
41 uaevpn.net 2022-11-04
41 turkmenistanvpn.net 2022-11-04
54 turkeyvpn.org 2022-11-04
40 venezuelavpn.net 2022-11-04
59 tajikistanvpn.com 2022-11-04
63 thailandvpn.org 2022-11-04
53 thailandvpn.net 2022-11-04
51 taiwanvpn.net 2022-11-04
55 syriavpn.com 2022-11-04
56 switzerlandvpn.net 2022-11-04
64 swedenvpn.net 2022-11-04
53 spainvpn.net 2022-11-04
45 southkoreavpn.net 2022-11-04
57 vpnflare.net 2022-11-01
70 freeporno69.net 2022-10-27
44 pornoru.mobi 2022-10-23
66 hackingtool.net 2022-10-23