DO FOLLOW BACKLINK KONTROLLI

Shqip

Mjete Falas dhe të Lehtë të Kontrollit të Lidhjeve Backlink. Kënaquni!

search icon

Aftësia e një kontrolluesi të lidhjes së pasme drejt suksesit tuaj

Lidhjet e pasme mbeten një pjesë thelbësore e materialit të përmbajtjes që promovon. Ato ndihmojnë për të zbuluar vendin e një pjese të caktuar të materialit të përmbajtjes në mjedisin më virtual. Kur destinacione të ndryshme origjinale të internetit lidhen me faqen tuaj, ato garantojnë nivelin më të lartë të materialit tuaj.

Pse janë të rëndësishme lidhjet kthyese

Asortimenti i gjerë i lidhjeve prapa, rëndësia e tyre dhe fuqia e emrave aludues të hapësirës janë udhëzimet më domethënëse për vlerësimin në Google dhe pamjen e ndryshme të motorëve. Të gjitha lidhjet e pasme të një faqeje, vetitë e tyre (dofollow, nofollow, anchor text) dhe shpenzimet e atyre hiperlidhjeve përbëjnë profilin e backlink të sajteve. Një profil i fortë backlink paraqet rezultate më të larta potenciale për t'u renditur në zenitin e SERPS.

Përmbledhja e hetimit të lidhjes së pasme

Vetëm pas fshirjes, ju mund të shihni veglat me informacionin e vlerësimit të lidhjes së pasme, kështu që mund të kuptoni se sa i vështirë është një profil pozitiv i backlink-ut në më pak se një moment.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
58 bestfreevpn.co 2022-11-04
55 tunisiavpn.com 2022-11-04
69 yemenvpn.net 2022-11-04
59 luxembourgvpn.net 2022-11-04
50 bangladeshvpn.com 2022-11-04
43 bahrainvpn.net 2022-11-04
47 vietnamvpn.org 2022-11-04
58 uzbekistanvpn.com 2022-11-04
42 uruguayvpn.com 2022-11-04
46 unitedstatesvpn.net 2022-11-04
52 unitedkingdomvpn.com 2022-11-04
50 ukrainevpn.net 2022-11-04
52 ugandavpn.net 2022-11-04
41 uaevpn.net 2022-11-04
41 turkmenistanvpn.net 2022-11-04
54 turkeyvpn.org 2022-11-04
40 venezuelavpn.net 2022-11-04
59 tajikistanvpn.com 2022-11-04
63 thailandvpn.org 2022-11-04
53 thailandvpn.net 2022-11-04
51 taiwanvpn.net 2022-11-04
55 syriavpn.com 2022-11-04
56 switzerlandvpn.net 2022-11-04
64 swedenvpn.net 2022-11-04
53 spainvpn.net 2022-11-04
45 southkoreavpn.net 2022-11-04
57 vpnflare.net 2022-11-01
70 freeporno69.net 2022-10-27
44 pornoru.mobi 2022-10-23
66 hackingtool.net 2022-10-23